Meet and greet met een favoriete sporter.

CBD olie en herstel
February 28, 2018

Meet and greet met een favoriete sporter.

Wie van sport houdt, wil zijn of haar helden wel eens in het echt ontmoeten. Wanneer die droom uitkomt, dan is dit natuurlijk de mooiste dag van je leven. Soms blijft je favoriete sportheld echter onbereikbaar en dan kun je twee dingen doen. Je kunt blijven wachten op een moment dat nooit komt, of je kunt zelf actie ondernemen waardoor je dromen waarheid kunnen worden. Dit is nu mogelijk dankzij de hololens van Microsoft. Met deze virtual reality bril kun je namelijk hologrammen zien. Er is nog meer: je ziet niet alleen deze 3D modellen van echte mensen, ze maken ook deel uit van de omgeving waar jij je op dat moment bevindt. Ze bewegen, praten net zoals echte mensen. Deze slimme toepassing kent reeds vele verbazingwekkende toepassingen in de technologische wereld, maar is nog niet doorgedrongen in onze alledaagse wereld. Deze prachtige uitvinding is namelijk nog wat duur om populair te worden en echt door te breken, maar de mogelijkheden zijn er. Je kan bijvoorbeeld ook een hololens huren.

Virtuele meet and greet met een favoriete sporter is nu technisch mogelijk.
Wie van sport houdt, wil er alles over te weten komen. Dan is het ook logisch dat je je favoriete sporter wilt ontmoeten. Natuurlijk hoop je van hem of haar tips en trucs te leren zodat je nog beter wordt in je favoriete sport. Daarbij is het niet belangrijk of het hier gaat over voetbal, tennis, hockey, atlethiek of een andere sport. De ontmoeting met je idool is voor jou als fan uiterst belangrijk. Daarbij is het natuurlijk wel logisch dat je favoriete sporter niet altijd beschikbaar is. Toch kun je met de hololens van Microsoft je sport idool toch ontmoeten. Dit is mogelijk door de techniek die nu bekend staat als virtuele teleportatie. De hololens past deze techniek toe en zorgt ervoor dat jij die zo van je sport houdt, je idool kunt ontmoeten. Eerder was het al mogelijk om bijvoorbeeld op twee plaatsen hetzelfde optreden van een artiest te bekijken.

Virtuele meet and greet: praten over sport
Dankzij de virtuele meet and greet met de hololens is het niet alleen mogelijk om een bewegend hologram te bewonderen. Je kunt ook met de persoon van wie het hologram geteleporteerd werd, in beperkte mate communiceren. Zo lijkt de virtuele ontmoeting op een echte meet and greet en kun je op die manier niet alleen je sportheld ontmoeten, maar ook meer te weten komen over je favoriete sport.

Ben
Ben

1 Comment

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *